Berkemann

Voetcomfort van Berkemann - voor het welzijn van uw voeten!

... flexibel, maar toch stevig - voor Berkina is dit geen tegenstrijdigheid. De bijzonder zachte lederen binnenzool geeft je het gevoel dat je op wolken loopt, terwijl het Berkemann 5-fase voetbed zorgt voor geïntegreerd welzijn. De activering van de voet- en beenspieren voorkomt bijvoorbeeld de ontwikkeling van spataderen.

 

Verstelbare breedtes voor de perfecte ondersteuning van alle voetvormen, de komvormige hielondersteuning voor het ontlasten van de gewrichten, of de duidelijke longitudinale boog voor optimale voetondersteuning garanderen draagcomfort op het hoogste niveau. Dit zorgt ervoor dat je voeten ontspannen zijn en klaar voor meer, zelfs na een lange dag.

Bij de selectie van de basismaterialen besteden wij bij Berkemann bijzondere aandacht aan de kwaliteit, oorsprong en respectieve productieprocessen. We gebruiken bijvoorbeeld bijzonder zacht leer uit Italië en lichtgewicht populierenhout uit Midden-Europese bosbouw. Met onze eigen productielocatie in Hongarije en consistente insourcing leggen wij bij Berkemann de basis voor de beste kwaliteit en het hoogste draagcomfort.

 

 

Artikelen van Berkemann

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws, opendeurdagen, ...