Het merk ALLROUNDER is een onderdeel van fabrikant MEPHISTO. Bij uitstek is de allrounder-schoen ideaal in uw actieve vrije tijd, naast een sportieve uitstraling heeft ze een uitstekende profielzool met een extra mogelijkheid om uw steunzool in te leggen die op zijn beurt zorgt voor een perfect draagcomfort. De allrounder biedt een stevige voetsteun en schokdemping. Deze schoen biedt ook bescherming tegen vocht.

Wanneer je op zoek bent naar een comfortabele, lichte schoen komt ARA hiervoor in aanmerking. Deze soepele schoenen met uitneembare binnenzool en mogelijkheid in verschillende breedtes kan deze de perfecte schoen voor u zijn. Er wordt gebruik gemaakt van zachte, kwalitatieve materialen.

ARCOPEDICO is een kwalitatief hoogwaardige comfort schoenenmerk gespecialiseerd in anatomische gevormde voetbedden, ze hebben lichtgewicht zolen die zorgen voor een schoen met een dubbele holtevoet ondersteuning.

BERKEMANN gaat voor 100% draagcomfort, ze zijn flexibel en toch stevig. Deze schoenen zijn een optie voor vele voeten door de mogelijkheid van verschillende breedtes, aangepaste hielsteun die de gewrichten ontlasten en gebaseerd op de meest recente kennis van voetorthopedie.

CHRISTIAN DIETZ, goed passende schoenen met uitneembare binnenzool zodat je een eigen steunzolen kunnen gebruikt worden voor een persoonlijk aangepast loopcomfort. Christian Dietz staat voor comfort, lichte schoenen in verschillende breedtematen gemaakt in zachte materialen, voor een langdurig wandelplezier.

Christina Capo kiest voor het maken van comfortschoenen die ecologisch duurzaam gemaakt worden, met kwalitatieve materialen.

Deze luxe pantoffels worden gemaakt in Italië, deze schoenen zijn specifiek gemaakt met een buffelzool. Deze pantoffels zijn speciaal gemaakt om op tapijt en houten vloeren te stappen.

DUREA. Een kwalitatieve schoenen met aandacht voor de meeste geschikte pasvorm is de collectie van Durea schoenen. Deze schoenen zijn gemaakt met een uitneembaar voetbed zodat u een eigen steunzool kan gebruiken, ze hebben aandacht voor de nodige teenruimte, breedte van de voet (van extra smal tot extra breed). In de wintercollectie wordt rekening gehouden met de kuitbreedte.

Het Italiaanse merk FINEST is gekend voor de geklede schoen met een verwisselbare inlegzool die omgewisseld kan worden met eigen steunzool.

GABOR een merk die de hedendaagse schoenen trend volgt en ook oog heeft voor het comfort van het dragen van schoenen. Ze kiezen voor het maken van hun schoenen voor soepele materialen en dempende loopzolen. Vaak kan ook een eigen steunzool in de schoen gelegd worden door een verwisselbare binnenzool.

HARTJES, een Oostenrijks schoenenmerk dat ecologisch en duurzame schoenen maakt met kwaliteit. Voor mensen met allergieën zijn ze erg geschikt door de chroomarme en chroomvrije materie die gebruikt wordt in het vervaardigen van hun schoenen. Ze worden gemaakt uit plantaardig gelooid leder en melklijm. Deze schoenen van Hartjes hebben steeds een uitneembaar voetbed dat de schoen geschikt maakt voor eigen steunzolen. De schoenen zijn een lichtgewicht bij het dragen door onder andere een zool gemaakt uit natuurrubber.

Wanneer u op zoek bent naar een elegante en comfortabele schoen biedt HASSIA schoenen van topkwaliteit gemaakt uit zacht kalfsleder. Alle schoenen zijn geschikt voor het inleggen van eigen steunzolen zodat uw draagcomfort verhoogt. Hassia biedt schoenen aan in verschillende breedtes voor zowel sportieve als feestgelegenheden.

Soft-air technologie is het hoofdkenmerk van de MEPHISTO schoen. Het zorgt ervoor dat uw voeten ontlast worden van mogelijke drukpunten en vangen schokken moeiteloos op, die hebben dan een positieve invloed op uw voeten, gewrichten en tussenwervelschijven. Mephisto maakt hiernaast nog collectie van specifieke comfortschoenen (o.a. allrounder, sano en mobils).

SOLIDUS is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige comfortschoenen. Deze schoenen kenmerken zich aan de vele verschillende eigenschappen met uitgebreide wijdtes, uitneembare voetbedden, topkeuze van leer voor zowel het bovenleer als de binnenvoering dat bestaat uit zacht en kwalitatief materiaal. Solidus-schoenen hebben comfortabele luchtpolsterzool, zachte bolsterde tong en schachtrand, smalle hielpartijen en zijn uitstekend schokabsorberend.

THINK! een schoenenmerk met een apart karakter, duurzaamheid is voor het merk een basisprincipe. Het looien van het leder gebeurt op een plantaardige wijze. Alle modellen hebben een chloorvrije binnenvoering, ook een deel van de collectie heeft een chroomvrije binnenvoering en buitenleder (het binnen- en buitenleder krijgen een speciale behandeling). De meeste schoenen hebben een uitneembaar voetbed. De pasvorm en kwaliteit zijn uitstekend met een hoog comfort gehalte.

Het geheim van VERHULST schuilt in de kwaliteit die je niet ziet. Deze schoenen passen ook in de categorie comfortschoenen want zij voldoen aan de eisen die voeten vragen om 100% comfortabel te zitten. Verhulst schoenen hebben een gepatenteerde flexibele binnenzool dat zorgt voor een extra draagcomfort maar u heeft ook de mogelijkheid om een eigen steunzool te gebruiken door de verwisselbare binnenzool. Door de dubbel verstevigde contreforts (de hielen van de schoenen) en de verlengde stalen cambreurs (lengte versteviging onder de voetboog) geven deze schoenen een optimale steun. Zo komt verhulst zijn woord na als kwalitatieve comfort schoen.

VITAL is HET merk dat zich profileert als speciale anti-spatader binnenzool. Deze schoenen hebben een dubbele werking door zijn massage van de voetzool dat de bloedcirculatie bevordert, wat dan weer een erg positieve invloed heeft op uw bloedvatenstelsel en dus een ontspannen effect geeft in de benen. Van hieruit gaat deze een totaal ontspannen effect hebben op uw lichaam omdat Vital schoenen de reflex kringlopen kanaliseert die de functies van de lichaamsorganen regelen.

WOLKY is ontwikkeld in Nederlands met veel aandacht voor de juiste pasvorm, anatomische binnenzool en lichte loopzool. Voor het maken van deze schoenen wordt gekozen voor kwaliteitsleer, zijn voorzien van uitneembare binnenzolen, een natuurlijke kurken voetbed dat zorgt voor de juiste voetondersteuning.

XSENSIBLE is een Nederlands merk dat gericht is op een optimale voetbalans. Met gepatenteerde stretchleer zorgt deze schoen ervoor dat ze de contouren van uw voet volgt en zo de schoenen niet knellen. Ook bij Xsensible is het voetbed uitneembaar waardoor ze ook helemaal geschikt zijn voor eigen steunzolen die een extra comfort geven bovenop een steeds goede demping in de zool.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws, opendeurdagen, ...