Xsensible

Extra rekbaar
Xsensible Inside® bestaat uit 6 verschillende lagen, elk met een specifieke functie. De buitenste laag is van echt leer en heeft een speciale behandeling ondergaan, waardoor het extra rekbaar is. De verbazingwekkende elasticiteit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid en optimaal comfort.

 

Optimale pasvorm 
Xsensible Inside® rekt 70% in de breedte en slechts 30% in de lengte. Ideaal, want gedurende de dag zetten onze voeten langzaam iets uit. Dankzij de 70% rek in de breedte blijven uw schoenen tóch heerlijk aanvoelen, de hele dag door. Terwijl de beperkte rek in de lengte een optimale pasvorm garandeert.   

Leer met een geheugen
Behalve flexibel is Xsensible Inside® ook heel sterk. Uit diverse testen is gebleken dat het stretchleer zelfs na 50.000 voetstappen altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Wij bij Xsensible noemen het: "Leer met een geheugen". 

Al deze schoenen voelen aan als een tweede huid en vormen zich direct naar de voet. Bovendien ademt het stretchleer van nature en zorgt het voor een comfortabele temperatuur.

 

 

Artikelen van Xsensible

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws, opendeurdagen, ...